КУЛТУРНИ ПРОГРАМИ
КЊИГА ПОД ФЕРАЛ IV – Мали фестивал регионалних писаца
Четврти фестивал регионални писаца “Књига под ферал“ почеће у четвртак, 30. маја на Пјацети код куће Чекрдековића испред Отвореног умјетничког атељеа у Старом граду у Будви. Фестивал ће у 21ч почети наступом умјетника који живи и ствара на релацији Никшић – Београд, Мориана Лагартије (Владимира Косића) који ће представити свој нови албум, а који је у својству писца био гост прошлогодишњег фестивала. У наставку програма стихове уз перформанс говориће нам Наташа Сарџоска из Скопља, а на крају прве вечери будванској публици представиће се свима познат Александар Радуновић – Попај.
Друге фестивалске вечери, у петак, 31. маја са почетком у 21ч представиће нам се Катарина Митровић и Вуду Попај (Раденко Стојановић) из Београда који ће представити своја нова књижевна остварења, али ћемо уживати и у музичком наступу Вуду Попаја .
Завршне фестивалске вечери, у петак у исто вријеме о књижевности ћемо разговарати са Владаном Кречковићем из Београда и Марком Томашем из Мостара, а потом, у музичком дијелу програма наступиће Санел Марић – Мара из Мостара чиме ћемо завршити фестивал регионалних писаца „Књига под ферал“ који четврту годину заредом организује Народна библиотека Будве.
Модератори програма биће уредник Фестивала Ђорђе В. Греговић и Станка Станојевић.
©Народна библиотека Будве 2018

ISSN 2950-7715

COBISS.CG-ID 21844740